Food & Beverage

In alle vestigingen van Holland Casino kunnen onze gasten op elk moment van de dag terecht in onze restaurants. We werken het hele jaar door hard om ons culinair assortiment constant te vernieuwen en uit te breiden. We stemmen daarbij zoveel mogelijk de foodconcepten af op de wensen van onze gasten en de laatste gastronomische trends. Dit betekent dat we niet alleen onze professionals in de keuken uitdagen, maar ook collega's in ons restaurant en achter de bar moedigen we aan om onze gasten te blijven verrassen.

 

Mambwe, shiftleader F&B

Als shiftleader F&B zorg ik ervoor dat al onze gasten meer dan 100% tevreden zijn. Gastvrijheid zit per slot van rekening in ons DNA. Op een reguliere avond geef ik leiding aan een team van ongeveer 20 tot 50 kelners en casinomedewerkers, als er een evenement plaatsvindt in het casino zijn dat er meer. Het werk bij Holland Casino is heel divers. Ik ben het aanspreekpunt voor vragen van zowel medewerkers als gasten en zorg ervoor dat op een dag/avond alles op rolletjes verloopt. Naast het draaiend houden van de operatie ben ik ook verantwoordelijk voor de coaching en ontwikkeling van medewerkers. We streven allemaal hetzelfde doel na: onze gasten een onvergetelijke tijd bezorgen. De verwachtingen van onze gasten overtreffen, daar gaan we voor.

De wisselende werktijden vind ik absoluut een plus. Je kunt voor een groot deel zelf je rooster samenstellen, dat zorgt voor een goede balans tussen werk en privé. Hierdoor is het mogelijk om vrij te zijn als ik iets bijzonders heb.
 

Bram, Kok

Samen met de koks bereid ik verschillende gerechten voor het restaurant. Ik werk graag met verse seizoensproducten en krijg een hoop energie als er weer een seizoen aanbreekt met mooie producten, zoals aardbeien, kersen, asperges, wild, skrei en zo kan ik nog wel even doorgaan. Daarnaast zorg ik voor de inkoop van ingrediënten en maak ik regelmatig menu’s, het gaat dan om lokale acties, zoals speciale VIPdiners en dagschotels/weekmenu’s. Ook is er een landelijke menukaart, gezamenlijk met de koks maken we een keuze over wat we op die kaart zetten. Ik heb de kans gekregen om als trainer nieuwe collega’s wegwijs te maken, zodat zij snel volledig up&running zijn, hartstikke leuk vind ik dat.

Wat mij trots maakt is wanneer we met het team, keuken én bediening een mega druk diner draaien, het is dan alle zeilen bij zetten. Aan het einde dan terugkijken op een mooie avond, is dan super gaaf!  
 

Amy, casinomedewerker

In de functie van casinomedewerker werk ik op verschillende afdelingen zoals Food & Beverage, Services (bij de entree, kassa en garderobe) en Speelautomaten. Het leuke aan mijn functie vind ik dat elke dag weer anders is. Ik heb contact met veel verschillende gasten van diverse nationaliteiten. Samen met mijn collega’s werken wij als één team om iedereen een speciale avond te bezorgen. Ik vind het mooi dat Holland Casino 'veilig en verantwoord spelen' als belangrijkste pijler heeft. Waar ik echt energie van krijg is als ik oprecht contact kan maken met een gast waardoor hij of zij zich welkom voelt. Mijn doel is om iedereen altijd hartelijk en warm te ontvangen, zodat men zich als een koning behandeld voelt.

 

Luka, casinomedewerker

Ik werk nu 1,5 jaar bij de afdeling Food & Beverage en word momenteel opgeleid voor de afdelingen Services en Speelautomaten, zodat ik op verschillende afdelingen ingezet kan worden. Ik vind het leuk om ook de andere afdelingen te leren kennen en steeds op een andere plek werkzaam te zijn. Eind 2017 ga ik beginnen bij het nieuwe casino in Amsterdam West. Daar kijk ik erg naar uit, het lijkt mij super gaaf om deel uit te maken van de opstart van een compleet nieuw casino. Wat ik het leukste vind aan mijn functie is het gastcontact. Met al die verschillende mensen die langs komen, van jong tot oud, als hobby of als avondje uit, geen dag is hetzelfde in het casino. Ook achter de schermen werken er elke dag vele collega's keihard om alles in het casino zo goed mogelijk te laten verlopen. Holland Casino geeft mij een soort familie gevoel en daar draagt iedereen aan bij.
 

Duscha, kelner

Elke dag rijd ik met een lach naar mijn werk. In het restaurant voer ik verschillende werkzaamheden uit. Het leukste aan mijn werk vind ik het contact met de gast. We hebben veel vaste gasten waar ik elke keer een praatje mee maak. Het fijne is dat de gasten de emotie van het spel loslaten wanneer ze in het restaurant komen. Naast de gasten zijn mijn collega’s ook een groot pluspunt. Ik had niet verwacht dat er zulke hechte vriendschappen zouden ontstaan op de werkvloer.